FIRMA DERATIZARE SI DEZINSECTIE ALBA IULIA
Pentru realizarea unor actiuni de deratizare, eficace vom folosi metode complexe de combatere integrata. Aceasta presupune aplicarea unor masuri atat preventive cat si curative care sa conduca astfel la controlul daunatorilor precum si a agentilor patogeni.
Acestea se amplaseaza langa gardul care imprejmuieste perimetrul, imprejurul cladirilor lipite de perete, fiind asigurate in suruburi sau legaturi de plastic pentru a nu putea fi indepartate sau atacate de animale non-tinta. Rodenticidele se pun doar in interiorul statiilor care vor fi etichate cu tipul de rodenticide din interior.
Nota: Rodenticidele folosite se vor alterna, folosindu-se formulari diferite si chiar grupe de substante diferite.
Avantaje:
Dezavantaje:
Capcanele cu retentie si statiile de monitorizare se amplaseaza in interiorul cladirilor si sunt destinate exclusiv prinderii rozatoarelor.
Capcana adeziva cu momeala inclusa se amplaseaza in interiorul cladirilor si sunt destinate prinderii rozatoarelor.
Scop:
Combaterea rozatoarelor din interiorul cladirilor folosind cele mai moderne metode de retinere.
Avantaje:
Dezavantaje:
Pentru locatiile cu cerinte speciale exista varianta controlul daunatorilor prin capcane cu prindere multipla. Acestea se pot amplasa atat pe exterior in perimwtrul gardului de delimitare a obiectivului cat si in interiorul cladiriilor.
Scop:
Capturarea mai multor rozatoare intr-o singura capcana pentru obiectivele cu cerinte speciale.
Avantaje:
Dezavantaje:
Servicii de DERATIZARE persoane fizice, Servicii de DERATIZARE Institutii pubice si PRIMARII, Servicii de DERATIZARE spatii de birouri, Servicii de DERATIZARE hale de productie si spatii de depozitare, Servicii de DERATIZARE cladiri de birouri, Servicii de DERATIZARE spatii industriale, Servicii de DERATIZARE Hoteluri si Restaurante
1. In conformitate cu Ordinul nr. 119 din 2014 privind aprobarea Normelor de igiena si a recomandarilor privind mediul de viata al populatiei, stipuleaza la Art. 50: „dezinsectia periodica se va face la intervalele prevazute in metodologii, dar nu mai mari de 3 luni; intre operatiunile periodice, se vor aplica proceduri de dezinsectie curente, de intretinere, in functie de prezenta vectorilor „.
2. Legea nr. 101 din 25 aprilie 2006 serviciului de salubrizare a localitatilor, publicata in Monitorul Oficial nr. 393 din 08 mai 2006, cu modificarile si completarile ulterioare stipuleaza la Art. 2, P-ctul (5) e): „sa aplice masuri privind deratizarea si dezinsectia, stabilite de autoritatea locala si de directia de sanatate publica teritoriala”.
CONTRAVENTII STABILITE IN CAZUL NEEFECTUARII TRATAMENTELOR DE DERATIZARE HG 857/2011, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele din domeniul sănătăţii publice stipuleaza la Art. 57. – Constituie contravenţii şi se sancţionează cu amendă de la 3.000 lei la 8.000 lei următoarele fapte săvârşite de persoanele juridice:
a) neaplicarea măsurilor de prevenire şi combatere a insectelor şi rozătoarelor vectoare în unităţi de orice tip de către deţinătorii acestora;
b) nerespectarea ritmicităţii acţiunilor de combatere a insectelor şi rozătoarelor vectoare şi producătoare de disconfort în unităţi de orice tip.